Γιατί Αυτοκινητάκι Με Πετάλια Berg;

Πρόκειται να αγοράσετε αυτοκινητάκι με πετάλια για παιδιά ή ενήλικες;

Τα BERG είναι μονόδρομος! Πριν επενδύσετε σε ένα οποιοδήποτε αυτοκινητάκι με πετάλια, αξιοποιήστε τώρα την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πεταλοκίνητων της BERG:

ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

Ειδικά τα πιο παιδικά μοντέλα, είναι μελετημένα τετράτροχα πρακτικά αδύνατο να ανατραπούν, σε αντίθεση με τα περισσότερα τρίκυκλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Όμως η ασφάλεια ΚΑΙ των θεματικών οχημάτων με πετάλια τύπου μοτοσυκλέτας που έχουν τρεις τροχούς, έχει εξεταστεί εξονυχιστικά από την BERG.

ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ

Στα ποδοκίνητα αυτοκίνητα της BERG, τα πετάλια βρίσκονται στο σώμα του go-kart και όχι στο τιμόνι.

Άρα όταν το παιδί στρίβει, δεν τεντώνει ή μαζεύει αφύσικα τα πόδια του προκειμένου να συνεχίσει το πετάλισμα νιώθοντας δυσφορία, ή με κίνδυνο να χτυπήσει. Τα πετάλια του βρίσκονται πάντα εκεί που τα έχει συνηθίσει.

Το τιμόνι, τα πετάλια και οι τροχοί διαθέτουν ειδικά ρουλεμάν για βέλτιστο αποτέλεσμα με τη μικρότερη προσπάθεια.

Ειδικά οι μπροστινοί τροχοί είναι μελετημένα ανεξάρτητοι, παρέχοντας ασφάλεια στις στροφές όπου ο μέσα τροχός ρολάρει διαφορετικά από τον έξω.

ΔΕΝ ΤΡΑΝΤΑΖΟΥΝ

Σχεδόν όλα τα αμαξάκια της BERG διαθέτουν τον ξακουστό και πατενταρισμένο Άξονα Ταλάντευσης.

Πρόκειται για ένα ειδικό σύστημα ανάρτησης που βρίσκεται στους μπροστινούς τροχούς, με αποτέλεσμα όλοι οι τροχοί του go-kart να πατάνε πάντα ταυτόχρονα στο έδαφος, όσο ανώμαλο κι αν είναι αυτό.

Εκτός από την ασφάλεια που προσφέρει ο Άξονας Ταλάντευσης, απορροφά βέλτιστα τους κραδασμούς και τα τραντάγματα και η οδήγηση γίνεται ομαλή, διασκεδαστική, απολαυστική!

ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τα πατενταρισμένα συστήματα κίνησης DIRECT DRIVE, BFR, BFR-3, E-BFR, BF, F και τα ελαστικά τύπου EVA και PNEUMATIC της BERG, προσφέρουν μια ασυναγώνιστη οδηγική εμπειρία.

Γρήγορη, ασφαλής κίνηση με την ελάχιστη καταπόνηση μα και άμεσο φρενάρισμα, σημαίνει πολλά χαμόγελα και ξέγνοιαστη διασκέδαση για το παιδί.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ

Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα με πετάλια της BERG διαθέτουν πολλαπλώς ρυθμιζόμενο κάθισμα, ενώ αρκετά μοντέλα έχουν και ρυθμιζόμενο τιμόνι, με ευκολία στην προσαρμογή.

Είναι σύνηθες ακόμα και παιδιά της ίδιας ηλικίας να έχουν διαφορετικό σωματότυπο. Η BERG το έχει λύσει αυτό! Επιπλέον καθώς το παιδί μεγαλώνει, το αγαπημένο του αυτοκινητάκι με πετάλια θα προσαρμόζεται στην ανάπτυξή του για να το χαίρεται για πολύ πολύ καιρό.

Ακόμη και τα θεματικά ποδοκίνητα που είναι ΚΑΙ περπατούρες, έχουν εργονομική σχεδίαση ώστε το παιδί να μη γλιστράει στη σέλα αλλά και να πιάνει άνετα τις μαλακές χειρολαβές του τιμονιού.

ΕΧΟΥΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Θέλετε ποιοτικό χρόνο με το παιδί; Τα αδέρφια ανυπομονούν ποιό θα παίξει πρώτο; Αγοράστε ένα έξτρα πίσω κάθισμα!

Η BERG προσφέρει καταπληκτικά αξεσουάρ για να προσαρμόσετε το αμάξι σας ώστε να το χαρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο και περισσότεροι!

Κάθε σας ανάγκη έχει προβλεφθεί και ικανοποιηθεί, συνδυάζοντας την Ολλανδική δημιουργικότητα και τον άριστο εργονομικό σχεδιασμό με τις νέες τεχνολογίες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Να πούμε για τα ποιοτικότερα και πιο σύγχρονα υλικά κατασκευής; Να πούμε για την εγγυημένη αντοχή στο χρόνο; Να πούμε για την ποικιλία μοντέλων για κάθε χρήστη, αγόρι ή κορίτσι, παιδί ή ενήλικα;

Για τις πατενταρισμένες καινοτομίες που τα κάνουν μοναδικά; Για το πανέμορφο design; Για τις αποκλειστικές συνεργασίες με την BMW, την John Deere, την Jeep και άλλους κατασκευαστές;

Η BERG σήμερα είναι κολοσσός. Τα καρτάκια της βολτάρουν στα πέρατα της γης χαρίζοντας αξέχαστες εμπειρίες σε εκατομμύρια παιδιά (και ενήλικες!), μελετημένα και τσεκαρισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Αγοράστε ένα. Δωρίστε ένα. Χαρίστε ένα. Μεταδώστε τη χαρά.

θέλω να δω
berg-performance

επιδόσεις & αποκλειστικός σχεδιασμός

λειτουργικότητα, Ολλανδικό design και αψεγάδιαστο φινίρισμα

berg-performance

ασφάλεια & διασκέδαση

τα προϊόντα BERG επιτρέπουν στα παιδιά να εξερευνούν τον κόσμο, χωρίς να ανησυχούν οι γονείς

berg-performance

ποιότητα & καινοτομία

μόνο το τέλειο είναι αρκετό! η BERG αφομοιώνει βέλτιστα τις νέες τεχνολογίες

berg-performance

περιβάλλον & βιωσιμότητα

η BERG έχει επιλέξει να λειτουργεί με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ισορροπία μεταξύ ανθρώπων, πλανήτη και κέρδους

BERG, παγκόσμια δύναμη.-