ενότητα “Πληρωμές” των Όρων Χρήσης Ιστότοπου

Προς το παρόν χρησιμοποιούμε δύο μεθόδους πληρωμών:

Α. Πληρωμή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Δεν υπάρχει πιο ασφαλής μέθοδος πληρωμής!

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο, με το που θα πατήσετε το κουμπί “Αποστολή παραγγελίας” της σελίδας “Ταμείο” για να μας αποστείλετε την παραγγελία σας, το e-shop μας θα διαχειριστεί την παραγγελία σας για κάποια δευτερόλεπτα, και αμέσως μετά θα σας μεταφέρει σε μία σελίδα όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας, καθώς και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Ταυτόχρονα θα σας αποσταλεί ένα e-mail στο mail που καταχωρίσατε κατά τη διαδικασία του CheckOut, όπου επίσης θα αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Στη συνέχεια εσείς θα πρέπει να καταθέσετε το τελικό χρηματικό αντίτιμο της παραγγελίας σας στην τράπεζα που θα επιλέξετε.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: θα πρέπει να κάνετε την κατάθεσή σας αναγράφοντας ως αιτιολογία κατάθεσης ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ σας και το όνομά σας.

Εμείς, αφού διασταυρώσουμε την έγκυρη πληρωμή σας, θα διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας, είναι:

EUROBANK
Αριθμ. Λογαριασμού Όψεως: 0026 0739510200 493606
ΙΒΑΝ: GR 720260 7390000 510200 493606
Δικαιούχος: ΓΕΤΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: θα πρέπει να κάνετε την κατάθεσή σας αναγράφοντας ως αιτιολογία κατάθεσης ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ σας και το όνομά σας.

Β. Πληρωμή με κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank.

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω της πλατφόρμας e-Commerce της Eurobank.

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο, με το που θα πατήσετε το κουμπί “Αποστολή παραγγελίας” της σελίδας “Ταμείο” για να μας αποστείλετε την παραγγελία σας, το e-shop μας θα επεξεργαστεί για κάποια δευτερόλεπτα την παραγγελία σας και στη συνέχεια θα σας μεταφέρει στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Είναι σαφές πως τα στοιχεία της κάρτας σας ούτε τα ζητάμε εμείς, ούτε τα δίνετε σε εμάς, ούτε έχουμε εμείς πρόσβαση σε αυτά.

Το μόνο που κάνουμε εμείς, είναι να σας αποστείλουμε ένα e-mail στη διεύθυνση mail που καταχωρίσατε κατά τη διαδικασία του CheckOut, όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας και όλες οι πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία αποστολής, και ακόμη ένα e-mail όπου θα αναγράφονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν την έκβαση της πληρωμής σας.

Επιπλέον, θα λάβετε ακόμη ένα mail από την Εurobank που θα σας ενημερώνει για την πληρωμή σας.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και βεβαιωθείτε ότι λάβατε τα τρία αυτά e-mails.