ενότητα “Πληρωμές” των Όρων Χρήσης Ιστότοπου

Προς το παρόν χρησιμοποιούμε δύο μεθόδους πληρωμών:

Α. Πληρωμή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Δεν υπάρχει πιο ασφαλής μέθοδος πληρωμής!

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο, με το που θα πατήσετε το κουμπί “Αποστολή παραγγελίας” της σελίδας “Ταμείο” για να μας αποστείλετε την παραγγελία σας, το e-shop μας θα διαχειριστεί την παραγγελία σας για κάποια δευτερόλεπτα, και αμέσως μετά θα σας μεταφέρει σε μία σελίδα όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας, καθώς και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Ταυτόχρονα θα σας αποσταλεί ένα e-mail στο mail που καταχωρίσατε κατά τη διαδικασία του CheckOut, όπου επίσης θα αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Στη συνέχεια εσείς θα πρέπει να καταθέσετε το τελικό χρηματικό αντίτιμο της παραγγελίας σας στην τράπεζα που θα επιλέξετε.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: θα πρέπει να κάνετε την κατάθεσή σας αναγράφοντας ως αιτιολογία κατάθεσης ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ σας και το όνομά σας.

Εμείς, αφού διασταυρώσουμε την έγκυρη πληρωμή σας, θα διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας, είναι:

EUROBANK
Αριθμ. Λογαριασμού Όψεως: 0026 0739510200 743280
ΙΒΑΝ: GR 830260 7390000 510200743280
Δικαιούχος: ΒΡΑΤΣΙΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: θα πρέπει να κάνετε την κατάθεσή σας αναγράφοντας ως αιτιολογία κατάθεσης ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ σας και το όνομά σας.

Β. Πληρωμή με κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας.

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω της εφαρμογής e-Simplify by Mastercard της Εθνικής Τράπεζας.

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο, με το που θα πατήσετε το κουμπί “Αποστολή παραγγελίας” της σελίδας “Ταμείο” για να μας αποστείλετε την παραγγελία σας, το e-shop μας θα επεξεργαστεί για κάποια δευτερόλεπτα την παραγγελία σας και στη συνέχεια θα σας οδηγήσει σε μία σελίδα όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας καθώς και οδηγίες για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

(1) Εκεί, η πρώτη επιλογή σας είναι να πατήσετε στο “Πληρωμή τώρα”.

Από την ενέργεια αυτή και μετά, εμείς δεν εμπλεκόμαστε με κανέναν τρόπο στη διαδικασία πληρωμής της παραγγελίας σας: η εφαρμογή e-Simplify της Εθνικής τράπεζας θα εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας στο ασφαλές περιβάλλον της ΕΤΕ για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Είναι σαφές πως τα στοιχεία της κάρτας σας ούτε τα ζητάμε εμείς, ούτε τα δίνετε σε εμάς, ούτε έχουμε εμείς πρόσβαση σε αυτά.

Το μόνο που κάνουμε εμείς, είναι να σας αποστείλουμε ένα e-mail στη διεύθυνση mail που καταχωρίσατε κατά τη διαδικασία του CheckOut, όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας και όλες οι πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία αποστολής.

Επιπλέον, θα λάβετε ακόμη ένα mail από την Εθνική Τράπεζα που θα σας ενημερώνει για την πληρωμή σας.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και βεβαιωθείτε ότι λάβατε τα δύο αυτά e-mails.

(2) H δεύτερη επιλογή σας είναι να πατήσετε στο “Ακύρωση παραγγελίας και μετάβαση στο Καλάθι”.

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα ακυρωθεί, και θα μεταφερθείτε στη σελίδα “Καλάθι” για να τη διαχειριστείτε εκ νέου (μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προϊόντα ή να αλλάξετε το πλήθος των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε).

Εάν προχωρήσετε, ας ξέρετε πως δεν θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας στη φόρμα της σελίδας “Ταμείο”, καθώς το σύστημα θα τα έχει διατηρήσει στη μνήμη του για να σας διευκολύνει (βεβαίως μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία που θα σας εμφανίσει αν θέλετε).