Σχετικά Με Την BERG GREECE

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η BERG GREECE είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Ολλανδικής BERG (bergtoys.com) για όλη την Ελλάδα.

Η BERG είναι παγκοσμίως κορυφαία εταιρία κατασκευής τραμπολίνο και pedal go-karts, διάσημη για τον εργονομικό σχεδιασμό και την ασφάλεια των παιχνιδιών της, την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, και την αντοχή των προϊόντων της στο χρόνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Είναι μεγάλη μας τιμή που εκπροσωπούμε την BERG και διαθέτουμε με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις τα βραβευμένα προϊόντα της στην Ελλάδα.

Ο σκοπός της BERG GREECE είναι να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να βιώσουν τη χαρά της εμπειρίας του παιχνιδιού με ένα προϊόν BERG, και στους επαγγελματίες πιστοποιημένα ποιοτικά παιχνίδια για μακροχρόνια απόδοση.

BERG GREECE

Η επιχείρηση ΓΕΤΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ με την εμπορική επωνυμία BERG GREECE, ΑΦΜ 051148147, ΔΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ΓΕΜΗ 010095753000, εδρεύει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, και το εμπορικό της κατάστημα λειτουργεί στη διεύθυνση Καλαμπάκας 68, 42100 Τρίκαλα.

Ο ιστότοπος berg.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της BERG GREECE.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οι άνθρωποι της BERG GREECE, η Μαρία Γετερίδου, η Ρέα Βρατσίστα και η Έλλη Βρατσίστα, είναι πάντα δίπλα σας για να λύσουν κάθε σας απορία, να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας πριν την αγορά σας, αλλά και να σας εξυπηρετήσουν σε ότι κι αν χρειαστείτε και μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

2021, ΑΠΡΙΛΙΟΣ: το site bergtoys.com.gr σας παραπέμπει στο νέο μας e-shop berg.gr

ΤΟ ΝΕΟ e-shop

Μας γνωρίσατε μέσω του site bergtoys.com.gr και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Θέλοντας να ανταποδώσουμε, επενδύσαμε για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας προς όλους μας τους φίλους, παλαιούς και νέους, που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν και να αγοράσουν τα προϊόντα μας...

Έτσι, τον Απρίλιο του 2021 περάσαμε στη νέα εποχή: βγήκε στον αέρα το νέο μας e-shop στη διεύθυνση https://berg.gr

Καλές αγορές φίλοι μας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στο berg.gr!