ενότητα “Αποστολές-Παραλαβές” των Όρων Χρήσης Ιστότοπου

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier ή με πρακτορείο μεταφορών για ογκώδη προϊόντα.

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες πάνω από 100 ευρώ.

Οι παραγγελίες χρειάζονται από 1 έως 3 εργάσιμες μέρες για την παράδοση, εξαιρουμένων κάποιων δύσβατων ή μακρινών περιοχών.

Εάν παρ’ όλ’ αυτά η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει, αυτό μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

A. Είναι περιόδος αιχμής (πχ Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες).

Β. Αργεί η Τράπεζα: Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων έπειτα από κατάθεση σε τράπεζα, θα πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό της BERG GREECE το ποσό που κατατέθηκε και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων. Η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί τη συμβολή της εκάστοτε τράπεζας και για το λόγο αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της.

Γ. Το προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο (σε απόθεμα).

Δ. Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.

Ε. Τέλος, σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, σχετικά με την παραγγελία σας ή με την πληρωμή της (για παράδειγμα όταν τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα).

{Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution – ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους. Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, η οποία πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ.}